Startup Factory

Grad Zagreb i ove godine spaja svoje najznačajnije projekte za razvoj startup i inovativnog poduzetništva – Startup Factory i Zagreb Connect.

Radite na inovativnom high tech projektu i dobro bi vam došao vjetar u leđa? Željeli biste u kratkom roku razviti vlastiti proizvod i započeti svoju priču o poduzetničkom uspjehu? Sada je pravo vrijeme za to. Pridružite se HUBBIG-u, Modulosu, OmoLabu i ostalim uspješnim mladim tvrtkama koje nižu domaće i međunarodne uspjehe, a zajednički im je Startup Factory.

Ako se pitate kako postati dio ove ekipe, odgovor je već tu. ZICER – Zagrebački inovacijski centar 1. srpnja otvara prijave za Startup Factory 2019.

>> ZICER otvorio šest visokotehnoloških laboratorija

Ovaj višestruko nagrađivani, prvi javno financirani predakceleracijski program na području Zagreba i šire, Grad Zagreb je putem ZICER-a pokrenuo još prije četiri godine. Tijekom posljednja tri ciklusa najboljim zagrebačkim startupovima dodijeljeno je više od dva milijuna kuna za razvoj proizvoda.

Program tvrtkama ne ulazi u vlasničku strukturu te im pomaže na putu ka monetiziranju poslovnih ideja. Olakšava im poslovanje u fazi razvoja inovativnih proizvoda i širenja na postojeća i nova tržišta. Pritom tijekom osam tjedana pruža intenzivnu edukacijsku, mentorsku, promocijsku i infrastrukturnu podršku.

Najboljim timovima Startup Factory ove godine osigurava i bespovratnu financijsku potporu iz fonda ukupne vrijednosti od 1.000.000 kuna. Pobjednici programa bit će izabrani krajem studenog na međunarodnoj startup konferenciji Zagreb Connect, ujedno i finalu Startup Factoryja.

Prijave traju od 1. srpnja do 15. rujna, a prijaviti se mogu timovi ili startupovi koji razvijaju visokotehnološka rješenja i okupljaju od tri do pet članova komplementarnih znanja.

“Odazovite se i vi zovu poduzetničkih voda i disruptivnih inovacija. Prijavite svoj projekt te ove jeseni, uz podršku Grada Zagreba i ZICER-a, u odličnom društvu krupno zakoračite prema novim poslovnim uspjesima”, poručuju iz ZICER-a.

Više informacija doznajte ovdje.

Pročitajte i ovo:
Najveći europski CleanTech akcelerator otvorio vrata u Hrvatskoj